Hövding – Maailman turvallisin pyöräilykypärä nyt saatavana meiltä

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä ruotsalaisesta pyöräilyturvallisuusinnovaatiosta. Helppokäyttöinen Hövding-airbag-kypärä on parhaimmillaan kaupunkipyöräilykäytössä. Sen suurimpia etuja ovat helppokäyttöisyys, turvallisuus verrattuna perinteiseen kypärään ja se että tukka ei mene sekaisin, kun kypärä ei ole päässä, vaan kaulan ympärillä.

Hövding toimii siten, että pyörällä kaatuessa sen sisältä laukeaa 0,1 sekunnissa pään yli ulottuva airbag. Se suojaa mahdollisen iskun sattuessa todella hyvin kallisarvoisimman ruumiinosasi. Tuotteessa on myös niskatuki, joka estää pään retkahtamisen taaksepäin. Tuote on lyönyt läpi jo isosti muunmuassa kaupunkipyöräilyn esimerkkikaupungissa, Tanskan Kööpenhaminassa.

Hövdingin käytössä sinun tulisi pitää mielessä ainoastaan seuraavat kolme asiaa;

1) Muista aktivoida Hövding pyöränselkään noustessa painamalla nappi kiinni ja irroittaa se pyöränselästä noustessa.
2) Älä laita Hövdingin ja niskan väliin huivia tai mitään muutakaan, mikä voisi estää Airbagin turvallisen laukeamisen.
3) Tuotteessa on kiihtyvyysanturit ja akku, ja yhdellä latauksella ajaa noin yhdeksän tuntia. Muista siis ladata Hövding, kun se alkaa piippaamaan.

Tule tutustumaan tähän upeaan tuotteeseen, mikä antaa sinulle rauhan ajaa pyörääsi turvallisemmin kuin koskaan ennen.

P.S Hövdingin listahinta on 295 € ja sen käyttöikä on noin kahdeksan vuotta, jolloin akun käyttöikä päättyy. Huomaa, että tuote on kerranlaukeava, jonka jälkeen sitä ei voi enää laittaa uudestaan käyttökuntoon. Vakuutusyhtiöt hyvittävät sinulle uuden Hövdingin, aivan kuten jos kaatuisit perinteinen pyöräilykypärä päässäsi. Maksat ainoastaan omavastuun. Jos airbag laukeaa ajon aikana ilman kaatumista, Hövding korvaa sinulle uuden tuotteen.