AJOKUNTOISEN FILLARIN + ASENNETTUJEN LISÄVARUSTEIDEN TOIMITUS KOTIIN 29 € /// TARVIKKEET LÄHIMPÄÄN MATKAHUOLLON TOIMIPISTEESEEN 10 €

Uusi verkkokauppa on auki – Fillarit kotiinkuljettuna 25 €

Pyöräpalvelu Berggren Oy on palvellut turkulaisia pyöräilijöitä kivijalkamyymälässä jo 33 vuoden ajan. Viimeiset vuodet olemme saaneet paljon uusia asiakkaita myös Turun talousalueen ulkopuolelta, mistä olemme hyvin kiitollisia. Verkkokaupalle oli siis selkeä tarve.

 Nettikaupassamme on esillä ja myynnissä kaikki samat pyörät kuin kivijalkamyymälässämme. Olet siis lämpimästi tervetullut edelleen myös paikan päälle koeajamaan ja ostamaan tuotteita.

Varaosia ja pyöräilytarvikkeita netissä ei ole aivan yhtä paljon kuin myymälässämme, mutta pyrimme lisäämään tuotteita koko ajan nettikauppaamme.

Olemme superkiitollisia kaikesta palautteesta, joten jos sinulla herää kysymyksiä tai et löydä tiettyä tuotetta, laita meille viestiä info@pyorapalveluberggren.com.

Tässä vielä hieman lisätietoa verkkokaupan maksutavoista ja toimitushinnoista:

Maksutavat (lue lisää linkin takaa)

  • Kaikki kotimaiset verkkopankit
  • Visa ja Mastercard
  • Mobilepay

Toimitushinnat (lue lisää linkin takaa)

  • Polkupyörien (+ mahdolliset lisätarvikkeet oston yhteydessä) toimitus ajokunnossa kotiovelle Posti Kotipaketti-palvelun kautta 25 € 
  • Varaosa- ja lisätarviketoimitukset sinua läheiseen Postin toimipisteeseen (ja joissain tapauksissa kotiovelle) kiinteään 7 euron hintaan. 

Tervetuloa.