Kauden 2016 -mallit

Päivitetty 20.9.2016

BERGGREN ÅBO -pyörät tarjoushintaan. Tutustu tarkemmin malleihin BERGGREN ÅBO -pyörien sivustolla.

BERGGREN ÅBO -pyörät tarjoushintaan. Tutustu tarkemmin malleihin BERGGREN ÅBO -pyörien sivustolla.

Tämän kauden Berggren Åbo -pyörämallisto täydentyi juuri seitsemänvaihteisilla Åbo Dam ja Åbo Herr -fillareilla ja nyt mallisto on valmis! Kolmevaihteiset Åbo Gubbe ja Åbo Käring -mallit saapuivat myyntiin jo viime vuoden puolella. Alla kuvat ja tarkemmat tiedot malleistamme. Tule ja ihastu jo tänään!

Voit tutustua mallistoon myös pdf:nä löytyvän ohjekirjan avulla.

BERGGREN ÅBO DAM 7-v.

Turkulaiseksi klassikkopyöräski muodostunut Åbo Dam on saanut uuden, trendikkään keväisen vihreän kuosin. ”Turun daami” on ollut viisi vuotta myydyimpiä pyörämallejamme, eikä syyttä. Sopivan lyhyt akseliväli ja jäykkä alumiinirunko tarjoavat täydellisen ajotuntuman kaupunkiolosuhteisiin. Pyörää on helppo hallita ja hyvät säätömahdollisuudet tarjoavat mahdollisuuden myös pidempiin pyörälenkkeihin.

Berggren Åbo Dam -pyörässä on vakiovarusteina Shimano Nexus 7 -vaihteet, Shimano-napadynamovalo (eteen ja taakse), kestävät ontelovanteet, Schwalbe -pistosuojatut heijastinsivurenkaat, säädettävä ohjainkannatin, kiinteä runkolukko, rungonväriset lokasuojat, ketjusuoja ja takateline. Runkokorkeus pyörässä on 51 cm.  Runkovärinä Butterfly green. OVH. 649 €. ALEHINTA 490 €

BERGGREN ÅBO HERR 7-v.

”Turun herra” on saanut ansaitsemansa uudistukset tänä vuonna. Syvänvihreä kuosi ja päivitetty runkomalli takaavat oivallisen ajonautinnon niin urbaaniin ympäristöön kuin pidemmille pyöräretkille. Fillarissa on samat komponentit kuin sisarpyörä Åbo Damissa.

Berggren Åbo Herr -pyörässä on vakiovarusteina Shimano Nexus 7 -vaihteet, Shimano-napadynamovalo (eteen ja taakse), kestävät ontelovanteet, Schwalbe -pistosuojatut heijastinsivurenkaat, säädettävä ohjainkannatin, kiinteä runkolukko, rungonväriset lokasuojat, ketjusuoja ja takateline. Runkokorkeus pyörässä on 55,5 cm.  Runkovärinä Arrant green. OVH. 649 €. ALEHINTA 490 €.

 

BERGGREN ÅBO KÄRING 3-v.

Ensimmäinen kauden 2016 Berggren-malli saapui liikkeeseemme syyskuun puolivälissä. Kyseessä on naisten kolmevaihteinen Berggren Åbo Käring -pyörä. ”Turun akka” on ollut mallistomme suosituin menopeli. Jäykkä alumiinirunko, ”old school” -mummopyörälook, Shimano Nexus 3- vaihteisto ja Shimano -napadynamolamppu takaavat täydellisen ajonautinnon kaupungin vilskeeseen.

Rungon geometria on suunniteltu niin, että ajoasento olisi mahdollisimma rento ja takapainoinen. Runkokorkeus fillarissa on 51 cm ja värinä on hohtavan vaaleansininen. Listahinta fillarille on 590 euroa. ALEHINTA 450 €

 

BERGGREN ÅBO GUBBE 3-v.

Paljon kysytty Åbo Gubbe tekee paluun parin vuoden tauon jälkeen. Viimeksi runkovärinä oli musta, nyt olympiasininen. Kyseessä on miesten kolmivaihteinen kaupunkipyörä, jossa on ruskeat pistosuojatut ulkorenkaat, ruskea satula ja kädensijat. Ajoasento pyörässä on rento, ja se on omimmillaan kaupungin kaduilla. Vaihteistona pyörässä on Shimano Nexus 3 ja siinä on myös kirkas napadynamolamppu. OVH. 590 €. ALEHINTA 450 €.

Kaikissa kauden 2016 pyörissämme on kevyt ja jäykkä alumiinirunko, vakuutusyhtiöiden hyväksymä runkolukko, seisontatuki, lokasuojat, takateline ja kevyesti pistosuojatut Schwalbe -merkkiset rullaavat ulkorenkaat. Vaihteistona on Shimano Nexus 7/ Nexus 3. Pyörät on valmistettu Liettuassa, EU-alueella. Tervetuloa koeajolle.

Mainokset