Le Prince Bicycles

Le Prince Maniac

Päivitetty 24.10.2018

Le Prince Bicycles – laatu- ja tyylitietoisen valinta

Le Prince LOGOSuomen ensimmäinen fiksipyörämerkki Le Prince näki päivänvalonsa keväällä 2010. Le Prince on Pyöräpalvelu Berggrenin oma polkupyörämerkki, ja se suunniteltiin tribuuttina pyöräliikkeen perustajalle, Reima Berggrenille.

Le Prince -pyörät ovat polkupyöriä yksinkertaisimmillaan. Kiinteävälitteiset ja yksivaihteiset prinssit on suunnniteltu urbaaniin käyttöön rohkeille ja värikkäille tyypeille, jotka pitävät korkean laadun ohella tärkeänä myös kulkuvälineen esteettisyyttä.

Fillarit on valmistettu käsityönä Taiwanissa. Alle kymmenkiloisia, sulavalinjaisia prinssejä myydään ainoastaan Pyöräpalvelu Berggrenillä. Lisätietoa mallistosta saat osoitteesta leprince.fi. Voit käydä myös tykkäämässä meistä facebookissa ja seuraamassa uusimmat päivitykset instagramissa.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä liikkeeseemme tai lähettää mailia pääsuunnittelijalle, Joonas Berggrenille (joonas(a)leprince.fi). Kokoamme mielellämme erikoisprinssejä täysin makumieltymystesi mukaan.

Järjestyksessään neljäs Le Prince -mallisto on myynnissä nyt. Tutustu Le Prince IV -mallistoon ja vaihtuviin erikoisprinsseihin uudessa nettisivustossa/nettikaupassa.



Alla lisätietoa uusista Le Prince IV -fiksipyöristä.

Kolme runkoväriä, lukemattomia mahdollisuuksia

Urbaanin, tyylitietoisen ja menevän henkilön ykkösvalinta, Le Prince Bicycles, on saatavilla nyt!
Yksinkertainen ja sulavalinjainen uusi fiksimallisto jatkaa samalla tiukalla sekä kilpailullisella geometrialla kuin aiemmat mallit. Teimme suunnitteluvaiheessa kuitenkin pieniä parannuksia rungon jäykkyyteen. Runkoputkien halkaisijat ovat leveämmät ja kierteellisen haarukan sijaan Le Prince IV -fillareissa on kierteetön etuhaarukka ja a-head -ohjainkannatin. Emäputken paksuus vaihtui samalla tuumasesta 1 1/8″ putkeen.

Insipiraatiota Le Prince IV -mallistoon haimme voittamisesta, räikeästä ysärityylistä ja herrasmiesmäisestä tyylikkyydestä. Näistä lähtökohdista muodostui kolme eri värimaailmaa; helmeilevän keltavalkoinen, glitterpintainen turkoosi/lila ja sädehtivän harmaavalkoinen.
Nimesimme fillarit samassa hengessä; Victor (keltainen), Jester (lila) ja Grey.

Fillareita/runkosettejä on saatavilla kolmessa eri runkokoossa; 53 cm, 56 cm ja 59 cm.Alla vielä listaus osista, painosta ja hinnoista.

RUNKO ja HAARUKKA: Käsityönä valmistettu ja muhvijuotettu tuplaohennettu kromiteräs.
OHJAINLAAKERISTO: Neco H847W 1 1/8″ alumiini
KAMPISARJA: Andel Track RSC7-7172, 47 t ratas ja 165 mm kammet
KESKIÖ: Tange 111/68
TAKARATTAAT: 18t & 16t (mahdollisuus myös vapaarattaaseen)
KETJUT: KMC S10
RENKAAT: Vittoria Zaffiro Pro 23 x 700
JARRUT: Tektro R312 road brakes & Leechi levers
KIEKOT: Alexrims G6000 -vanteet, Formula track -navat
POLKIMET: VP-189 -ratapolkimet, CKC -metallihäkit ja valkoiset remmit
TANKO: Le Prince – Tuplaohennettu alu riser-tanko. Nousu 40 mm, leveys 500 mm
STEMMI: UNO AS-007N 28.6 mm, reach 70 mm, clamp 25.4

PAINO: 8,3 kg (53 cm), 8,6 kg (56 cm) & 8,9 kg (59 cm)
HINTA: 700 € 850 € complete & 300 € 450 € runkosetti


LE PRINCE  – VAATTEET JA ASUSTEET
Kesä on täällä ja niin ovat myös prinssivaatteet ja -asusteet. Tälle kesäkaudelle on tarjolla t-paitaa, college-paitaa, lippistä ja kangaskasseja.
Helpoiten hankit omasi myymälästämme. Jos kuitenkaan et pääse käymään, niin voit tilata tuotteita myös mailitse. (joonas@leprince.fi)

 


 

%d bloggers like this: