Le Prince Bicycles -fiksipyörät

Päivitetty 20.10.2018

Le Prince Bicycles – laatu- ja tyylitietoisen valintaLe Prince LOGO

Suomen ensimmäinen fiksipyörämerkki Le Prince näki päivänvalonsa keväällä 2010. Le Prince on Pyöräpalvelu Berggrenin oma polkupyörämerkki, ja se suunniteltiin tribuuttina pyöräliikkeen perustajalle, Reima Berggrenille.

Le Prince -pyörät ovat polkupyöriä yksinkertaisimmillaan. Kiinteävälitteiset ja yksivaihteiset prinssit on suunniteltu urbaaniin käyttöön rohkeille ja värikkäille tyypeille, jotka pitävät korkean laadun ohella tärkeänä myös kulkuvälineen esteettisyyttä.

Nimestään huolimatta prinssit sopivat oikein loistavasti myös naisille ja kaiken sukupuolisille. Alempana tarjolla olevat Le Prince -mallit kuvineen.

Uusille prinssikuskeille tarjoamme pipon tai t-paidan sekä ensihuollon kaupan päälle. Lisätietoa Le Prince -pyöristä täältä ja pyörämerkin englanninkielisiltä verkkosivuilta. Voit seurata meitä myös instagramissa ja facebookissa.

Kaikkiin meillä myytäviin polkupyöriin tulee mukana tieliikennelain mukaisesti soittokello ja heijastimet asennettuna.

Fillarin tilaaminen: Muistathan, että voit myös tilata meiltä pyörän sinua lähimpään matkahuollon toimipisteeseen. Lähetämme uuden ajokin sinulle täydellisessä ajokunnossa 45 euron hintaan. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään!

Vinkki: Voit suunnitella myös täysin uniikin prinssipyörän valitsemalla itse osat ja tarvikkeet. Ota yhteyttä, niin toteutamme sinulle todellisen tyylipyörän.LE PRINCE  – VAATTEET ja ASUSTEET (päivitetty 10.6.2017)


%d bloggers like this: