Uutiset

Pyöräpalvelu Berggren Oy

Pyöräpalvelu Berggren Oy on  vuonna 1987 perustettu perinteikäs turkulainen polkupyöräilyn erikoisliike. Myymme polkupyöriä ja polkupyöräilytarvikkeita. Tarjoamme myös polkupyörien huoltoa ja korjauksia yli 30 vuoden kokemuksella.

Liikkemme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Turussa, Paalupaikan naapurissa. Tuo polkupyöräsi keväthuoltoon tai tule tutustumaan kauden pyöräuutuuksiin. Otamme myös mielellämme vastaan vanhan polkupyöräsi vaihtaessasi uuteen.

Meillä on laaja valikoima eri polkupyörä- ja tarvike-, ja varaosamerkkejä. Ylpeydenaiheitamme ovat omat tuotemerkkimme Le Prince Bicycles ja Berggren -pyörät.

 

Syystarjouksia ja ensi kauden uutuksia

Pyöräilykausi on saavuttanut nyt pisteen, joka on mielenkiintoinen monella tavalla. Varastossamme on vielä laaja valikoima kuluvan kauden fillareita ja myymme ne reiluun tarjoushintaan.

 

Lisäksi 2019-pyörämallit tekevät tuloaan ja niistäkin osan voit saada ennakkohintaan. Alla muutamia esimerkkejä tarjouspyöristämme. Täältä näet kaikki alennuksessa olevat pyörämme. Tervetuloa tutustumaan.