Uutiset

julkaistu 9.5.2018

KESÄTÖITÄ TARJOLLA!

 

Haemme kokenutta tai äärimmäisen kehityskelpoista POLKUPYÖRÄMEKAANIKKOA sesonkiluontoiseen työsuhteeseen polkupyörien erikoisliikkeeseen Turkuun. Työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja sopimus ulottuu elokuun loppuun.

Pyöräpalvelu Berggren Oy on polkupyörien, varaosien ja tarvikkeiden myyntiin sekä fillarikorjauksiin keskittyvä pieni perheyritys, joka on toiminut yhtäjaksoisesti 31 vuotta alalla. 

Päätehtävänäsi on toimia polkupyörämekaanikkona ja vastaat omalla työpanoksellasi siitä, että asiakkaat pääsevät ripeästi takaisin pyöränselkään huolellisesti korjatulla fillarilla. 

Huoltojen lisäksi toivomme sinulta aloitekykyä ja halua palvella asiakkaitamme niin korjauspyörien vastaanotossa kuin niiden luovuttamisessa. 

Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus pyörähuolloista ammattiliikkeessä tai vastaavassa.

Työaika on noin 35 h viikossa. Toimessa on tuntipalkka, joka määräytyy kokemuksen ja osaamisen perusteella. Koeaika on kaksi viikkoa. 

Pyydämme lähettämään työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen joonas@pyorapalveluberggren.com 31.5.2018 mennessä. Palkkaamme heti, kun löydämme sopivan henkilön.

Emme ota vastaan puhelintiedusteluita kevään kiireiden vuoksi.

 

***************

 

julkaistu 12.4.2018

Huolloissa ruuhkaa – Tiedustele huoltoaikoja etukäteen!

Meillä on tällä hetkellä hieman ruuhkaa huollossa, joten olethan kärsivällinen. Kannattaa soittaa etukäteen ja tiedustella aikatauluja. Pienemmät korjaustoimenpiteet, kuten renkaanvaihdot pyrimme kuitenkin hoitamaan myös ns. drop in -tapauksissa saman päivän aikana.

***************

 

julkaistu 11.2.2018

Kattoremontti käynnissä – Olemme auki normaalisti

Kunnostamme 1950-luvulla rakennettua kiinteistöämme uuteen uskoon. Jotkut asiakkaistamme ovat ehkä huomanneet, että olemme kunnostaneet meille niin rakasta taloa viime syksystä lähtien. Viimeisenä remontin kohteena on katto, mutta tämä ei aiheuta muutoksia aukioloajoissa. Ainoa näkyvä muutos remontin aikana on esillepano, tai sen puute. Emme pysty joka päivä siirtämään esittelypyöriä ulos, joten myymälä saattaa olla paikoin hieman ahdaskulkuinen.

Lisäksi tarjoamme remontin aikana kevyt- tai ns. tarkastushuollot tarjoushintaan 45 eurolla (norm. 60 – 85 €). Sinun ei tarvitse varata aikaa etukäteen. Tiputa vaan pyöräsi meille hellään hoitoon pariksi päiväksi. Tervetuloa!

 

***************

julkaistu 20.12.2017

Riemukasta joulua ja onnellista uutta vuotta 2018

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme onnistuneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta.

 

***************

julkaistu 11.12.2017

Vuosi lähestyy loppuaan – Joulualekampanja käynnissä

Koko Suomi eli täysillä mukanana itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa ja vääjämättä lähestyvä joulu on jäänyt melkein unohduksiin. Ja jos mietit kuumeisesti joululahjaideoita, uusi fillari tai Pyöräpalvelun lahjakortti ovat mitä parhaimpia lahjoja edistämään läheisesi liikkumisharrastusta ja yleistä hyvinvointia sekä terveyttä.

Alla muutama pyörävaihtoehto pukinkonttiin. Jos näistä malleista mikään ei tärppää, älä huolestu. Henkilökuntamme löytää sinulle varmasti mieleisesi menopelin juhlakauteen sopivaan hintaan. Lämpimästi tervetuloa. 🙂

*******************

julkaistu 16.8.2017

Ensi kauden uutuuksia saapuu jo – tuoreet Helkama e-Biket ovat täällä

Tämän kauden mallit myydään pääasiassa jo tuntuvillakin alennuksilla, mutta myös ensi kauden uutuudet tekevät tuloaan. Erityisen innostuneita olemme tänään saapuneista Helkaman uusista sähköavusteisista polkupyöristä. Matalalla jalannostokorkeudella varustetut Shimanon keskivetoiset e-Biket ovat markkinoiden huippuluokkaa ja voit ajaa yhdellä latauksella jopa 120 km.  Tervetuloa koeajolle!

*******************

julkaistu 9.6.2017

Pyöräpalvelu Berggren Oy – jo 30 vuotta turkulaista pyöräkauppaa

Tasan 30 vuotta sitten Reima Berggren otti rohkean harppauksen ja perusti polkupyörien huolto- ja myyntiliikkeen Turun Nuppulantielle. Fillareiden huolto- ja korjausosaamista hän oli saanut oppipoikana Sirke-Sport -nimisessä polkupyörä- ja urheiluvälineliikkeessä Puutarhakadulla.

Vuonna 1987 erilaisia fillarimalleja oli vain murto-osa nykyisestä, kunnes 1990-luvun alkupuolella maastopyöräbuumi levisi myös näille leveysasteille maahantuonnin vapautumisen myötä. Pyöräpalvelussa tuolloin asioineet muistavat varmaan japanilaiset Kuwahara-merkkiset maastopyörät, joita myytiin ennätystahtiin.

Maastopyörien myyntipiikin jälkeen 1990-luvun loppupuolella päätään nosti hybridipyörä, joka yhdisti retki- ja maastopyörän. Hybridien valtakausi jatkui kunnes legendaarinen Helkama Jopo tuotiin takaisin markkinoille 2000-luvun puolivälissä.

2010-luvulle tultaessa Pyöräpalvelu Berggren lähti myös itse suunnittelemaan pyörämallistoja. Syksyllä 2009 kauppiaan poika Joonas alkoi suunnittella ystävineen yksivaihteisia Le Prince -fiksipyöriä ja Reima taas vastasi keväällä 2011 myyntiin tulleiden Berggren Åbo -kaupunkipyörien suunnittelusta.

Tänä päivänä fillarimalleja löytyy kaikenmoisiin käyttötarkoituksiin; on fatbikea, cyclocrossaria, fitnesspyörää, taittopyörää ja sähköavusteisia polkupyöriä. Pyöräpalvelu Berggren on kuitenkin ollut vahvimmillaan aina lastenpyörien ja aikuisten vakiopyörien myynnissä. Niistä vahvimpia edustamiamme merkkejä ovat Helkama, Tähtipyörä, (oli ensimmäinen merkki, mitä edustimme ja edustamme ylpeänä edelleen) Monark ja Madison.

Kiitämme teitä hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit kaikista näistä 30 vuodesta, kun olemme saaneet palvella teitä ja polkupyöriänne rehellisellä ja suorasukaisella tyylillämme. Meille on aina ollut ja on yhä edelleen tärkeintä tarjota asiakkaillemme ihmisläheistä palvelua sopivaan hintaan.

Hyvää kesää ja tervetuloa pyöräkaupoille!

Pyöräpalvelu Berggrenin väki

*******************

julkaistu 31.12.2016

Hyvää Uutta Vuotta!

Pyöräpalvelu Berggren kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein antoisaa vuotta 2017!

*******************

BLACK WEEKEND 25. – 26. 11.2016
black-weekend-main-ad

julkaistu 24.11.2016

Pyöräpalvelu Berggrenillä vietetään BLACK WEEKENDiä. Myymme kaikki tämän kauden loput pyörämallit vähintään – 40 %:n alennuksella. Myös ensi kauden uutuuspyöristä saat – 20%, kuten myös tarvikkeista ja varaosista.

*******************

julkaistu 20.10.2016

Poskettomia pyörätarjouksia, ensi kauden uutuuksia ja nastarengasale

Syksy on jo sen verran pitkällä, että meille tuli eilen sesongin ensimmäinen nastarengasasiakas vierailulle. Talvirenkaiden vaihdossa ei kannatakaan viivytellä, sillä myymme kaikki viime kauden jäljellä olevat nastarenkaat 30 €/ kpl (LOPPU). Varastossa on vielä kaikkia yleisimpiä kokoja. Lisäksi meillä on nyt tarjolla uskomattomia pyörätarjouksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Käy tutustumassa tuoreimpiin alepyöriin täällä.

Meille saapuu viikoittain myös ensi kauden uutuuspyöriä. Alla maistiainen myös niistä. Tervetuloa tutustumaan.

 

*******************

Julkaistu 4.10.2016

Syysale käynnissä

Syksy on ollut erityisen lämmin ja aurinkoinen ja pyöräilykausi tulee vielä jatkumaan pitkään. Jos olet miettinyt uuden pyörän hankkimista, on sen aika nyt. Meillä löytyy vielä kattavasti eri fillarimalleja ja myös esimerkiksi suurempia runkokokoja. Myymme kaikki 2016 -pyörämallit vähintään -20 % alennuksella. Alennus ei koske sähköavusteisia polkupyöriä. Tutustu mallistoomme nettisivustollamme tai tule koeajolle jo tänään.

pyoraapalvelu-berggren-oy-syystarjousmainos*******************

Julkaistu 3.6.2016

Paljon onnea tuoreille ylioppilaille – LIIKE KIINNI LA 3.6.2016

Kilistelemme huomenna uusille ylioppilaille ja olemmekin tästä johtuen poikkeuksellisesti suljettuna la 4.6.2016. Nähdään taas maanantaina!

*******************

Julkaistu 19.5.2016

UUTUUS – ESLA-potkupyörä

Otimme myyntiin paljon kysytyt ESLA -tuotemerkin potkupyörät, potkulaudat, kävelypyörät ja kävelykelkat.  ESLA on kotimainen avainlipputuote, jonka kotipaikkana on Seinäjoki. Tule tutustumaan seniorikäyttöön suunnattuihin potkupyöriin ja nuoremmille suunnattuihin potkulautoihin. Emme pidä aivan kaikkia tuotteita hyllyssä, mutta soita ja kysy saatavuutta. Tilauksissa menee yleensä muutamia päiviä.

 

*******************

Julkaistu 24.3.2016

Pääsiäisen aukioloajat

Pe 25.3. SULJETTTU
La 25.3 AVOINNA 10 – 15
Su 26.3 SULJETTU
Ma 27.3 SULJETTU

 

*******************

Julkaistu 29.2.2016

BERGGREN ÅBO -mallisto täydentyi

Tämän kauden Berggren Åbo -pyörämallisto täydentyi juuri seitsemänvaihteisilla Åbo Dam ja Åbo Herr -fillareilla ja nyt mallisto on valmis! Kolmevaihteiset Åbo Gubbe ja Åbo Käring -mallit saapuivat myyntiin jo viime vuoden puolella. Tarkemmat kuvat ja tiedot löydät täältä.

Kevät ja pyöräkelit lähenevät vauhdilla, joten tule koajolle jo pian!

*******************

Julkaistu 17.2.2016

KEVÄT TULEE – UUSIA PYÖRÄMALLEJA JA VIIME KAUDEN POISTOPYÖRIÄ!

Maaliskuu on jo ovella, ja niin on myös tuleva pyöräilykausi. Kuorma-autot tuovat uusia pyörämalleja liikkeeseemme joka viikko. Tällä viikolla meille saapuivat uudet Helkaman S-sarjan hybridipyörät ja sekä muutamia upeita Meridan maastopyöriä. Lisäksi olemme saaneet myös GT:ltä paljon makeita uutuuksia.

 

Meillä on hyviä uutisia myös tarjoushaukoille. Viime kauden poistomalleja on vielä tarjolla jonkin verran. Kannattaa seurata jatkuvasti päivittyviä tarjouksiamme.

Kaikki valikoimissamme olevat pyörät löydät sivun ylävalikosta. Tervetuloa koeajolle ja ostoksille!

*******************

 

Julkaistu 7.1.2016

PAKKASALENNUS!

Talven ensimmäisten kunnollisten pakkaskelien kunniaksi myymme kaikki fillarit ulos vähintään -30 % alennuksella. Tarjous voimassa 7.-9.1.2016.
Koskee myös Le Prince-pyöriä ja kauden 2016-pyöriä. Tervetuloa.

*******************

Julkaistu 14.12.2015

TUOREET PRINSSIPIPOT MYYNNISSÄ NYT!

Uudet, tyylikkäät ysärihenkiset Le Prince -kortsupipot saapuivat liikkeeseemme. Tälle talvelle valitsimme viisi upeaa väriä; Navy blue, lila, musta, punainen ja viininpunainen. Pipon hinta on 20 € ja niitä saat suoraan liikkeestämme tai tilaamalla mailitse (info@pyorapalveluberggren.com). Oiva lahjaidea pukinkonttiin!

*******************

Julkaistu 26.11.2015

Black friday - Pyöräpalvelu Berggren Oy - event photofinal

Hyvää ILTAA!

Huomenna 27.11.on Black Friday ja se tarkoittaa sitä, että myymme kaikki 2015 -pyörämallit vähintään -40%* alennuksella.

Tarjoukset lasketaan listahinnoista ja se koskee niin myymälästä ostettuja pyöriä kuin netin kautta tilattuja fillareita.

Ole paikalla heti aamusta, sillä parhaat menee heti! Ohessa listat tarjouspyöristä. Voit myös klikata ylläolevaa kuvaa.

Olemme auki huomenna klo 10.00 – 17.30.

Nähdään huomenna!!

*Tarjous ei koske Jopoja, Le Prince -pyöriä eikä sähköavusteisia polkupyöriä.

*******************

Julkaistu 20.11.2015

ENSI KAUDEN UUTUUKSIA SAAPUU JOKA VIIKKO – UUDET MONARKIT ESITTELYSSÄ

Säätiedotusten mukaan kuluva pyöräilykausi kääntyy talveksi loppuviikosta, mutta ensi kauden uutusmallit ovat lupaus keväästä. Nyt esittelemme ruotsalaisen Monarkin uutuusmalleja, joita saimme eilen liikkeeseemme. Ensimmäisessä toimituksessa oli Monark Classic Sport -malliston napavaihteinen kaupunkipyörä ja droppitangollinen retkipyörä sekä kolmevaihteinen alumiinirunkoinen Monark Bas M933 -vakiopyörä kahdessa värikuosissa. Tutustu tarkemmin alla olevasta galleriasta.

Loistavaa viikonloppua!

*******************

Julkaistu 11.11.2015

TALVIPYÖRÄILUKAUSI ALKOI – NASTARENKAAT ALLE

Kalenterin mukaan pakkaskelit ovat täällä pian. Talventulo ei kuitenkaan estä pyöräilyä, sillä nastarenkaat ja nappularenkaat takaavat turvallisen ajonautinnon niin lumessa kuin mustalla jäällä. Tule tutustumaan Pyöräpalvelu Berggrenin nastarengasvalikoimaan. Hinnat alkaen 45 €. Vaihtotyö kustantaa 10 €/kiekko. Myymme pääasiassa saksalaista Schwalben ja kotimaista Suomi Tyresin nastarengasta. Alla osa valikoimastamme.

SCHWALBE

SUOMI TYRES

*******************

Julkaistu 29.10.2015

Lankapuhelinnumero ei enää käytössä

Luovumme lankapuhelinnumerostamme lokakuun lopussa.
Jatkossa meidät tavoittaa numerosta 040-5048871 ja sähköpostitse reima.berggren@gmail.com tai joonas@leprince.fi.

*******************

Julkaistu 21.9.2015

BERGGREN ÅBO -pyörät kaudelle 2016

Pitkä odotus on ohi, ja ensimmäiset Berggren Åbo 2016 -malliston fillarit ovat myynnissä liikkeessämme. Ne ovat ÅBO GUBBE ja ÅBO KÄRING.

BERGGREN ÅBO KÄRING 3-v.

Ensimmäinen kauden 2016 Berggren-malli saapui liikkeeseemme syyskuun puolivälissä. Kyseessä on naisten kolmevaihteinen Berggren Åbo Käring -pyörä. ”Turun akka” on ollut mallistomme suosituin menopeli. Jäykkä alumiinirunko, ”old school” -mummopyörälook, Shimano Nexus 3- vaihteisto ja Shimano -napadynamolamppu takaavat täydellisen ajonautinnon kaupungin vilskeeseen.

Rungon geometria on suunniteltu niin, että ajoasento olisi mahdollisimma rento ja takapainoinen. Runkokorkeus fillarissa on 51 cm ja värinä on hohtavan vaaleansininen. Listahinta fillarille on 590 euroa.

BERGGREN ÅBO GUBBE 3-v.

Paljon kysytty Åbo Gubbe tekee paluun parin vuoden tauon jälkeen. Viimeksi runkovärinä oli musta, nyt olympiasininen. Kyseessä on miesten kolmivaihteinen kaupunkipyörä, jossa on ruskeat pistosuojatut ulkorenkaat, ruskea satula ja kädensijat. Ajoasento pyörässä on rento, ja se on omimmillaan kaupungin kaduilla. Vaihteistona pyörässä on Shimano Nexus 3 ja siinä on myös kirkas napadynamolamppu. OVH. 590 €.

Kaikissa kauden 2016 pyörissämme on kevyt ja jäykkä alumiinirunko, vakuutusyhtiöiden hyväksymä runkolukko, seisontatuki, lokasuojat, takateline ja kevyesti pistosuojatut Schwalbe -merkkiset rullaavat ulkorenkaat. Vaihteistona on Shimano Nexus 7/ Nexus 3. Pyörät on valmistettu Liettuassa, EU-alueella. Tervetuloa koeajolle.

*******************

julkaistu 3.9.2015

ENSI KAUDEN UUTUUKSIA & POISTOTARJOUKSIA

Saimme ennakkoon kauden 2016 uutuusfillareita varastoon. GT:n uudet ysärihenkiset maasturit ovat suorastaan namupaloja. Pyörät ovat jo koeajokunnossa, tule testaamaan jo tänään.

Lisäksi meillä on yksittäisiä superpoistoja, jotka saavat polvet notkumaan.

*******************

julkaistu 4.7.2015

LIIKE SULJETTU LA 4.7.2015

Myymälämme on suljettu lauantaina 4.7 kesälomien vuoksi. Tervetuloa ostoksille taas maanantaina.

*******************

julkaistu 29.5.2015

LIIKE SULJETTU LA 30.5.2015

Pidämme pyöräliikkeen suljettuna poikkeuksellisesti tulevana lauantaina valmistumisjuhlien vuoksi.
Olemme auki jälleen maanantaina klo 10 – 17.30. Tervetuloa.

******************

julkaistu 29.4.2015

PYÖRÄKAUSI KÄY KUUMANA – UUTUSMALLEJA SATELEE

Joko olet hankkinut menopelin täksi kaudeksi? Tässä hieman viime aikoina ilmestyneitä uutuusfillareita helpottamaan valintaasi. Kaikki alla olevat mallit löytyvät myös pyörämallistot -välilehden alta.

******************

julkaistu 27.3.2015

UUSIA PYÖRÄMALLEJA LÄHES PÄIVITTÄIN

Kausi nytkähti ajoissa liikkeelle, kiitos aikaisen kevään. Kauden uutuuspyöristä suurin osa on jo saapunut liikkeeseemme, mutta uunituoreita tulokkaita saapuu vieläkin lähes päivittäin. Tule tutustumaan ja koeajolle jo tänää. Olemme auki arkisin 10-17.30 ja lauantaisin 10-15.00. Alla muutamia uutuuksia.

******************

julkaistu 13.2.2015

KAIKKI PYÖRÄMALLIT KUVINEEN NETTISIVUILLAMME

Päivitimme verkkosivuillemme kaikki liikkeessä myynnissä olevat pyörämallit helpottamaan pyörävalintaasi.

Jaoimme fillarit seuraaviin kategorioihin; Erikoispyörät ja kärryt, Jopot, lasten pyörät, Le Prince Bicycles -fiksipyörätmaastopyörät, miesten pyörät, naisten pyörät ja sähköavusteiset polkupyörät.

Tutustu  ennakkoon valikoimaamme vaikkapa kotisohvalla, ja tule sitten koeajolle.

******************

julkaistu 22.1.2015

UUNITUOREITA TYYLIKKÄITÄ KAUPUNKIPYÖRIÄ JA MAANTIEUNELMIA

Vaikka pakkaskelit ja pimeys eivät ole hellittäneet, uudet polkupyörämallit antavat lupauksen lähestyvästä keväästä ja pitenevistä päivistä.

Tämän kauden mielenkiintoisimpia ja rohkeimpia tulokkaita ovat MONARK -pyörämerkin uudet vintage-henkiset kaupunkipyörät.

Naisten tuorein tulokas on MONARKin seitsemänvaihteinen (Shimano Nexus 7) sulavalinjainen mixte -runkoinen kaupunkipyörä. Erittäinen kevyellä alumiinirungolla ja syvillä kiiltävillä ontelovanteilla varustettu simppeli fillari on helposti kevään kuumimpia pyörämallejamme.

Tarjolla on celesten ja viininpunaiseen taittuvaa värimaailmaa. Jälkimmäisessä on käsijarrut, runkolukko, lokarit, takateline ja seisontatuki sekä ruskeat pistosuojatut ulkorenkaat. Celesten värisessä pyörässä taas on muuten sama varustelutaso, mutta se on jalkajarrullinen versio tästä kaunokaisesta. OVH. 699 €

Miehille on tarjolla tummansinistä kahdeksanvaihteista menopeliä, joka noudattaa samaa vintage-henkeä kuin naisten vastaava malli. Suurin ero naistenmalliin ovat ulkovaihteet (Shimano Acera). Lisäksi mallissa on vannejarrut, seisontatuki, lokasuojat, pistosuojatut renkaat ja siro takateline. OVH. 599 €
GT:n palkintopyörällä maanteille

Nopeiden pyörien ystäville tarjolla on tarjolla GT:n GRADE ALLOY -sarjan maantie/cyclocross -fillareita. Loistavia arvioita saanut ja mm. EUROBIKE 2014 -messuilla palkinnon voittanut mallisto on vertaansa vailla.

EUROBIKE 2014 -palkintoraadin perustelut voitolle:

”The GT places a strong focus on comfort and therefore appeals to the new zeitgeist in the racing bike segment. Its look plays skilfully with the contrast between sheer mass and stylish elements.”

Meillä on nyt koeajossa ja myynnissä GT GRADE ALLOY 105 ja GT GRADE ALLOY TIAGRA -mallit. Pyörissä on erittäin jäykkä ja kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, Shimano 105 (22 vaihdetta) tai Shimano Tiagra (20 vaihdetta) -vaihteet, levyjarrut ja 28 mm leveät maantierenkaat.

GT GRADE ALLOY 105, musta runko, OVH. 1299
GT GRADE ALLOY TIAGRA, valkoinen runko, OVH. 979 €

Tervetuloa koeajolle ja tutustumaan!

******************

julkaistu 18.11.2014

Sähköavusteiset polkupyörät valtaavat kadut –
Kauden 2015 MONARK -sähköpyörät myynnissä nyt!

Klassisen tyylikkäässä matalarunkoisessa Monark M273 -sähköpyörässä on 250 W:n sähkömoottori ja Shimano Nexus 3 -vaihteet. Runkokorkeus pyörässä on 51 cm ja sitä on saatavana mustalla sekä vaaleansinisellä rungolla.

Runkomateriaalina on alumiini, haarukka on terästä. Yhdellä latauksella ajaa 40 – 70 kilometriä ajajan painosta, rengaspaineesta, avustuksen tasosta ja reitin korkeuseroista riippuen.

OVH. 1290 €
kampanjahinta 990 €

Tervetuloa koeajolle.

******************

julkaistu 3.9.2014

SYYSALE alkoi – *Kaikki kauden 2014 fillarit väh. -20 %

Syysale 2014

Pyöräilykausi on voimissaan vielä kuukausia, mutta fillarit myydään nyt erikoishinnoin ulos. Tarjoamme kaikki tämän kauden pyörämallit vähintään -20 % ohjehinnoista.

Tarjoukset – sivullamme on jotain esimerkkituotteita. Muistathan myös, että valikoimiimme kuuluu myös käytetyt pyörät ja otamme vastaan vanhan pyöräsi uuteen vaihdettaessa. Tervetuloa tutustumaan.

*Tarjous ei koske Berggren- ja Le Prince -pyöriä.

******************

julkaistu 3.7.2014

Uusi Berggren Åbo Käring -malli myynnissä nyt!

Ensimmäinen kauden 2014 Berggren-malli saapui liikkeeseemme heinäkuun alussa. Kyseessä on naisten kolmevaihteinen Berggren Åbo Käring -pyörä. ”Turun akka” oli viime kaudella malliston suosituin menopeli. Jäykkä alumiinirunko, ”old school” -mummopyörälook, Shimano Nexus 3- vaihteisto ja Shimano -napadynamolamppu takaavat täydellisen ajonautinnon kaupungin vilskeeseen. Rungon geometria on suunniteltu niin, että ajoasenton olisi mahdollisimma rento, niin että paino on enemmän takapuolessa kuin käsissä. Runkokorkeus fillarissa on 52 cm ja värinä  on päärynän vihreä. Listahinta fillarille on 549 euroa. Lisätietoa ja kuvia täältä.

Muut Berggren Åbo -malliston fillarimallit tulevat myyntiin heinäkuun loppupuolella. Tulossa on ainakin seitsemänvaihteiset Berggren Åbo Dam ja Åbo Herr -pyörät.

******************

julkaistu 27.6.2014

Muutoksia aukioloaikoihin

Liikkeemme on suljettuna lauantaina 28.6.2014. Avaamme jälleen maanantaina klo 10.00.
Tervetuloa.

******************

julkaistu 14.6.2014

Uudet LE PRINCE -mallit myynnissä nyt!!!
Urbaanin, tyylitietoisen ja menevän henkilön ykkösvalinta, Le Prince Bicycles, on saatavilla nyt!
Yksinkertainen ja sulavalinjainen uusi fiksimallisto jatkaa samalla tiukalla sekä kilpailullisella geometrialla kuin aiemmat mallit. Teimme suunnitteluvaiheessa kuitenkin pieniä parannuksia rungon jäykkyyteen. Runkoputkien halkaisijat ovat leveämmät ja kierteellisen haarukan sijaan Le Prince IV -fillareissa on kierteetön etuhaarukka ja a-head -ohjainkannatin. Emäputken paksuus vaihtui samalla tuumasesta  1 1/8″ putkeen.
Insipiraatiota Le Prince IV -mallistoon haimme voittamisesta, räikeästä ysärityylistä ja herrasmiesmäisestä tyylikkyydestä. Näistä lähtökohdista muodostui kolme eri värimaailmaa; helmeilevän keltavalkoinen, glitterpintainen turkoosi/lila ja sädehtivän harmaavalkoinen.
Nimesimme fillarit samassa hengessä; Victor, Jester ja Grey. Fillareita/runkosettejä on saatavilla kolmessa eri runkokoossa; 53 cm, 56 cm ja 59 cm.Alla vielä listaus osista, painosta ja hinnoista. Kuvia nettikaupassa/nettisivustolla.

RUNKO ja HAARUKKA: Käsityönä valmistettu ja muhvijuotettu tuplaohennettu kromiteräs.
OHJAINLAAKERISTO: Neco H847W 1 1/8″ alumiini
KAMPISARJA: Andel Track RSC7-7172, 47 t ratas ja 165 mm kammet
KESKIÖ: Tange 111/68
TAKARATTAAT: 18t & 16t (mahdollisuus myös vapaarattaaseen)
KETJUT: KMC S10
RENKAAT: Vittoria Zaffiro Pro 23 x 700
JARRUT: Tektro R312 road brakes & Leechi levers
KIEKOT: Alexrims G6000 -vanteet, Formula track -navat
POLKIMET: VP-189 -ratapolkimet, CKC -metallihäkit ja valkoiset remmit
TANKO: Tuplaohennettu alu riser-tanko. Nousu 40 mm, leveys 500 mm
STEMMI: UNO AS-007N 28.6 mm, reach 70 mm, clamp 25.4

PAINO: 8,3 kg (53 cm), 8,6 kg (56 cm) & 8,9 kg (59 cm)
HINTA: 850 € complete & 450 € runkosetti

******************

julkaistu 8.5.2014

Le Prince 2014 -pyörät myyntiin toukokuun lopussa – Le Prince lippikset ja t-paidat saatavilla nyt!

Le Prince t-shirts

Loistouutisia fiksipyöriä hamuaville. Kauden 2014 uudet prinssit saapuvat liikkeeseemme toukokuun loppupuolella. Toimivaksi todettu ja kiitelty tiukka aika-ajomainen geometria säilyy myös tämän vuoden malleissa. Pieniä muutoksia on kuitenkin luvassa. Pyörän jäykkyyden lisäämiseksi rungon putkien halkaisija on suurempi kuin ennen ja kierteellisen haarukan tilalle tulee kierteetön haarukka a-head -ohjainkannattimelle. Luvassa on kolme eri väriyhdistelmää, jotka paljastetaan lähempänä mallien julkistamispäivää. Kuninkaallisen fillarin hinta asettunee 800 € tuntumaan.

Lisätietoa ja kuvia kannattaa urkkia Le Princen nettisaitilta, Instagramista ja facebook-sivustolta.

P.S Kesän kuumimmat lätsät (25 €) ja t-paidat (25 €) myynnissä nyt. Uuden prinssin ostajalle t-paita tai lätsä kaupan päälle!

Le PRince five-panel cap

******************

julkaistu 17.4.2014

Pääsiäisaukioloajat

17.4 torstai  10 – 17
18.4 perjantai suljettu
19.4 lauantai 10 – 15
20.4 sunnuntai suljettu
21.4 maanantai suljettu

******************

julkaistu 10.4.2014

Pyöräilysesonkin on alkanut – Normaalihintaisista fillareista -20% pääsiäiseen asti!
Lähes lumetttoman talven jälkeen pyöräilykausi alkoi hyvinkin etuajassa. Meille tulee uusia pyörämalleja kaupalle lähes päivittäin. Esimerkiksi paljon kysyttyjä Helkama Jopoja löytyy viidessä eri koossa ja useassa eri värissä. (12″, 16″, 20″, 24″ ja 26″)

Aurinkoisen sään kyytipojaksi tarjoamme -20% kaikista normaalihintaisista polkupyöristä, aina pääsiäiseen asti. Myös pyörähuolto pelaa sujuvasti. Tarkastushuollon teemme yleensä vähintään kolmessa päivässä. Pienemmät korjaukset, kuten renkaanvaihdot toteutamme saman päivän aikana.

Fiksipyörien ystäville uutisia. Le Prince 2014 -pyörämallisto saapuu liikkeeseemme toukokuussa. Kuvia tulossa lähiaikoina.

Tervetuloa!

******************

julkaistu 6.2.2014

Nastat alle!

Lumi on pakkautunut mukavan tasaiseksi ja talvikelit ovat juuri nyt parhaimmillaan. Hankkimalla nastarenkaat fillariisi, voit nauttia estoitta talvipyöräilyn riemuista.

Meillä on valikoimissamme Suomessa valmistettuja Suomi Tyres (ent. Nokian renkaat) -merkkisiä laadukkaita talvirenkaita sekä Schwalben nastarenkaita. Hinnat alkaen 38 €/kpl. Vaihtotyöstä veloitamme 10 €/ kiekko.

Hinnastoesimerkkejä

Suomi Tyres Hakkapeliitta w106 37-622 38 €
Suomi Tyres Hakkapeliitta w106 47-622 38 €
Suomi Tyres Hakkapeliitta w106 47-559 38 €

Tervetuloa.

*****************

julkaistu 16.12.2013

Talvialet käynnissä!!

Vaikka keli ei innostaisi pyöräilemään, kevät saapuu ennen kuin huomaatkaan. Nyt onkin oikea aika hankkia polkupyörä kevääksi. Myymme kaikki kauden 2013 mallit vähintään 20 %:n alennuksella. Jäljellä on vielä laaja valikoima niin lasten, nuorten kuin aikuisten fillareita. Tarjoukset -sivulta löydät joitain esimerkkejä tarjousfillareistamme.

*****************

julkaistu 16.10.2013

Talvi lähestyy – Nastarenkaat alle

Syksyn ensimmäiset pakkaset on koettu, joten on siis aika vaihtaa nastarenkaat fillariin. Vaihdamme asiakkaan omat nastarenkaat alle hintaan 10€/rengas yleensä saman päivän aikana.
Jos sinulla ei ole vielä nastarenkaita tai olet ajatellut hankkia sellaiset, niin ei hätää. Meillä on laaja valikoima muun muassa Schwalben ja Nokian nastarenkaita. Hinnat lähtevät 38 eurosta ylöspäin.

Lisäksi niille, joilla ei ole kotona tarpeeksi säilytystilaa, tarjoamme kesärenkaiden talvisäilytyksen. Toivomme talveirenkaiden vaihtoon ajanvarausta puhelimitse (02-2396995) tai mailitse (reima.berggren@gmail.com)

*****************

julkaistu 13.9.2013

Auton vapaapäivä su 22.9.2013

Pyöräpalvelu Berggren on mukana Auton vapaapäivän tapahtumassa Turun torilla. Tule testaamaan Berggren- ja Le Prince -pyöriä ja nauttimaan liikunnallisesta ja erilaisesta syyssunnuntaista! Nähdään torilla.

Linkki Valonian järjestämän tapahtuman fb-sivuille.

”Ota vapaapäivä pakokaasusta, ruuhkista ja hermojen kiristelystä! Auton vapaapäivää vietetään sunnuntaina 22.9. klo 11–17 Turun Yliopistonkadulla Kauppatorin vinoparkissa sekä Kauppatorilla. Valonian ja yhteistyökumppaneiden toiminnallisessa katutapahtumassa on tarjolla livemusiikkia, erilaisten liikkumisvälineiden kokeilua, haastatteluja sekä paljon muuta ohjelmaa.

Tapahtuman kruunaa rap-artisti Paleface, joka on puhunut jo pitkään kestävän liikkumisen puolesta ja on toiminut Euroopan Liikkujan viikon suojelijana Suomessa viime vuodet. Tapahtuma ja keikka ovat luonnollisesti kaikille maksuttomia.
Lavajuontajana toimii Andreas Grönblom. Päivän aikataulu tarkentuu myöhemmin.”