Uutiset

Hövding – Maailman turvallisin pyöräilykypärä nyt saatavana meiltä

Olemme äärimmäisen innoissamme tästä ruotsalaisesta pyöräilyturvallisuusinnovaatiosta. Helppokäyttöinen Hövding-airbag-kypärä on parhaimmillaan kaupunkipyöräilykäytössä. Sen suurimpia etuja ovat helppokäyttöisyys, turvallisuus verrattuna perinteiseen kypärään ja se että tukka ei mene sekaisin, kun kypärä ei ole päässä, vaan kaulan ympärillä.

Hövding toimii siten, että pyörällä kaatuessa sen sisältä laukeaa 0,1 sekunnissa pään yli ulottuva airbag. Se suojaa mahdollisen iskun sattuessa todella hyvin kallisarvoisimman ruumiinosasi. Tuotteessa on myös niskatuki, joka estää pään retkahtamisen taaksepäin. Tuote on lyönyt läpi jo isosti muunmuassa kaupunkipyöräilyn esimerkkikaupungissa, Tanskan Kööpenhaminassa.

Hövdingin käytössä sinun tulisi pitää mielessä ainoastaan seuraavat kolme asiaa;

1) Muista aktivoida Hövding pyöränselkään noustessa painamalla nappi kiinni ja irroittaa se pyöränselästä noustessa.
2) Älä laita Hövdingin ja niskan väliin huivia tai mitään muutakaan, mikä voisi estää Airbagin turvallisen laukeamisen.
3) Tuotteessa on kiihtyvyysanturit ja akku, ja yhdellä latauksella ajaa noin yhdeksän tuntia. Muista siis ladata Hövding, kun se alkaa piippaamaan.

Tule tutustumaan tähän upeaan tuotteeseen, mikä antaa sinulle rauhan ajaa pyörääsi turvallisemmin kuin koskaan ennen.

P.S Hövdingin listahinta on 295 € ja sen käyttöikä on noin kahdeksan vuotta, jolloin akun käyttöikä päättyy. Huomaa, että tuote on kerranlaukeava, jonka jälkeen sitä ei voi enää laittaa uudestaan käyttökuntoon. Vakuutusyhtiöt hyvittävät sinulle uuden Hövdingin, aivan kuten jos kaatuisit perinteinen pyöräilykypärä päässäsi. Maksat ainoastaan omavastuun. Jos airbag laukeaa ajon aikana ilman kaatumista, Hövding korvaa sinulle uuden tuotteen.

 


 

BLACK FRIDAY ALL WEEK – VUODEN HURJIMMAT ALENNUSMYYNNIT TÄLLÄ VIIKOLLA

Vuoden harmain aika on käsillä ja sen kunniaksi koko tämän viikon ajan myymälässämme on suuralennusmyynnit. Myymme kaikki tämän kauden pyörämallit vähintään – 40% ohjehinnoista. Lisäksi ensi kauden uutuusmallit, kaikki varaosat ja tarvikkeet tarjoamme – 20% alennuksella. Tervetuloa ostoksille. Jos et kuitenkaan pääse vierailemaan liikkeessämme, voit hankkia pyörän myös ottamalla meihin yhteyttä. Matkahuolto kuljettaa uuden pyöräsi perille mihin päin Suomea tahansa 45 euron hintaan.

TALVIPYÖRÄILYKAUSI STARTTAA – NASTARENKAIDEN VAIHTO KÄYNNISSÄ

Saimme juuri myymäläämme vinon pinon Suomi Tyres-nastarenkaita. Valikoimissamme on kaikki peruskoot 24″-29″ -vanteille. Monet asiakkaamme ovat jo aktivoituneet vaihdattamaan uudet nastat alle. Vaihtotyö alta alle kustantaa 15 €/kiekko. Kannattaa varata aika etukäteen soittamalla myymäläämme tai lähettämällä sähköpostia. Toki otamme lämpimästi vastaan kaikki asiakkaat myös ns. drop in-tapauksissa. Alla poimintoja uunituoreista nastarenkaista.

Pyöräpalvelu Berggren Oy

Pyöräpalvelu Berggren Oy on  vuonna 1987 perustettu perinteikäs turkulainen polkupyöräilyn erikoisliike. Myymme polkupyöriä ja polkupyöräilytarvikkeita. Tarjoamme myös polkupyörien huoltoa ja korjauksia yli 30 vuoden kokemuksella.

Liikkemme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Turussa, Paalupaikan naapurissa. Tuo polkupyöräsi keväthuoltoon tai tule tutustumaan kauden pyöräuutuuksiin. Otamme myös mielellämme vastaan vanhan polkupyöräsi vaihtaessasi uuteen.

Meillä on laaja valikoima eri polkupyörä- ja tarvike-, ja varaosamerkkejä. Ylpeydenaiheitamme ovat omat tuotemerkkimme Le Prince Bicycles ja Berggren -pyörät.

 

Syystarjouksia ja ensi kauden uutuksia

Pyöräilykausi on saavuttanut nyt pisteen, joka on mielenkiintoinen monella tavalla. Varastossamme on vielä laaja valikoima kuluvan kauden fillareita ja myymme ne reiluun tarjoushintaan.

 

Lisäksi 2019-pyörämallit tekevät tuloaan ja niistäkin osan voit saada ennakkohintaan. Alla muutamia esimerkkejä tarjouspyöristämme. Täältä näet kaikki alennuksessa olevat pyörämme. Tervetuloa tutustumaan.