FILLARIN JA LISÄVARUSTEIDEN TOIMITUS KOTIIN 35 € // TARVIKKEET LÄHIMPÄÄN MATKAHUOLLON TOIMIPISTEESEEN 12 €

Työsuhdepyörät

Päivitetty 10.07.2023.

Työsuhdepyörä on työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu fillari, jonka hankinnasta vastaa työnantaja. Pyörää voi käyttää ilman rajoituksia sekä työmatkoilla että vapaa-ajalla. Hankittava pyörä voi olla myös sähköavusteinen. 

Huippusuosioon noussut työsuhdepyöräetu on järkivalinta niin työntekijän kuin työnantajan näkökulmasta. Työntekijä saa satojen eurojen vuotuisen veroedun ja mahdollisuuden hankkia huippufillarin, mihin muuten ei välttämättä olisi varaa investoida. Tarjoamalla työsuhdepolkupyöräedun, työnantaja saa varmasti terveemmän, tyytyväisemmän ja liikkuvamman työntekijän, joka kykenee työskentelemään tehokkaammin ja ei ole vaihtamassa työpaikkaa heti seuraavassa käänteessä. 

Työsuhdepyörät hankitaan yleensä leasing-periaatteella, ja pakettiin voi kuulua myös ääriturvalliset lukot, valot ja muita lisävarusteita. Myös huoltopaketin lisääminen kauppaan on mahdollista kauttamme. 

Periaatteessa työsuhdepyörän voi hankkia melkein minkä tahansa palveluntarjoajan kautta. Me olemme tehneet menestyksekästä ja onnistunutta yhteistyötä mm. FleetbikenGobybiken, EpassinEtufillarin ja Vapauden/Oomin kanssa. Jos kaipaat lisätietoa työsuhdepyöräedusta, niin käy tutustumassa kattavasti aiheeseen pyöräliiton verkkosivuilla. 

Mikäli löydät meiltä sopivan työsuhdepyöräetupaketin, niin keskustele työnantajasi kanssa ja laitetaan homma eteenpäin!

Soittele tai tule käymään, niin laitetaan homma eteenpäin.